Naposledy ste tu boli Práve je Št, 09. Sep 2010, 19:41

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 49 ]  Prejsť na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Autor Správa
 Predmet príspevku: Príbeh mladej Zivy ...
OdoslaťOdoslané: Po, 30. Nov 2009, 20:05 
NCISSG
NCISSG

Založený: Pi, 20. Nov 2009, 20:29
Neviem či by som si tu mala písat,lebo ak to niekto uvidí prinajmenšom dostanem další trest...a to velmi nechcem...Otec vie byt niekedy riadne prísny,ale je fajn aj ked mi zakazal robit niaké veci-ako sa rozprávat s dievčatami v škole a stretávat sa s Rášidom-to samozrejme porušujem ,lebo sme velmi dobrý kamaráti a nemienim sa ho len tak vzdat.Dnes sa v škole nestalo nič zaujímavé iba som celý čas ticho sedela v lavici.Mám všetko zakázane....Popríchode domov som stretla mamu,pozdravila som sa jej ale neodzdravila.Je to s nou čoraz horšie-máva strašné bolesti hlavy a niekedy sa správa ako nepríčetná vtedy ak je doma otec odvedie ju z domu a prikáže jej aby si nastúpila do auta.Niekedy ked vládze tak sa vspiera ,ale vačšinou už nemá síl nazvyš-nie to ešte na odpor.Vela krát sa otec vráti bez nej a ked sa spýtam že kde je mama ,neodpovie.Otec ma s Arim a sestrami často bráva do lesa.Ari je moj nevlastný starší brat ktorého má otec so svojou prvou ženou,ktorá zomrela pri autonehode-všetci ma o tom presviečajú ale ja viem že to nie je pravda-otec mi na takéto otázky neodpovedá.V lese nás –mna s Arim vysadí a máme nájst cestu domov.Verí nám-raz sme ostali samy v lese bez pomoci niekolko dní.Otec sa o nás nestaral.Celé dni sme jedli len korienky zo stromov a na noc sme spávali blízko pritisnutý pri sebe aby nám nebola zima...Ostatné moje sestry sú už staršie-vela z nich je už v MOSSADE-otec vždy hovorí že ked sa budeme snažit tak sa tam dostaneme.Ziva pevne stláča volant auta a spomína.Práve má volno a spomína na to na čo nechce spomínat.Otec je dal príkaz odíst do NCIS,zabit Ariho a začlenit sa do týmu.Chytí sa za hlavu.Treší jej v nej a ona sama nevie čo má robit.Dnes jej to otec oznámil,úplne bez rozpakov jej povedal že má zabit jeho syna....,Ari nie je moj syn!,otreští jej hlavu.Toto sa dozvedela tiež pred pár dnami.Eli David je povedal,že jeho manželka otehotnela s inym mužom a že aby nebol na posmech pred celým izraelom,že najmocnejší muž izraela má za ženu zmyju.,Ari čo budeme teraz robit?,pýtam sa ked už dalej nepoznám cestu.Ari neodpovedá,len prikladá do ohna a civí don akoby sa pomiatol.Prisanem si k nemu.,Kde šla Sára? ,spýtam sa ticho aj ked poznam odpoved..,Odkial to mám ,odfrasa,vediet?,osočil sa a podaroval mi ten bezočivý pohlad.Zelená,Ziva sa ani neobzrie či ide auta,rukou si prehrnie vlasy.Kde vlastne ide?,Ty nevieš nič.,Pozrie sa do spatného zrkadla.,ROZKAZY MUSíš VYKONAT AJ KED SA TI NEPáčIA,ASI PRETO SA VOLAJU ROZKAZY.,Mobil zavibruje:jej otec.Položí ho na miesto odkial nebude počut že zvoní.Pridala na plyn.Už dávno nebola v Tel Avive.Vlastne ani nevedela že kde je.Zrazu prudko zabrzdila,odbočila na parkovisko-svojím parkovaním zablokovala aspon styri autá ale to bolo posledné na čo myslela.Odopla si pás a vyšla z auta ,pevne rozhodnutá vojst do baru kde každý večer sedáve Ari o takomto čase.Pred barom zastala.Z vnútra sa ozýval hluk a aj vonku bolo cítit pach cigariet.,Vždy sprav to čo máš spravit!Nemysli na nič,len na to čomáš spravit.Máš znamená chciet.Ak to tak neurobíš-môže ta to zabit.,Vošla dovnútra.Ari sedel za pultom a prešmikoval si pohár v ruke.Vstal a pozrel naňu.Vybral sa smerom k nej-jemne ju potiahol za rameno a naznačil že bar nie je vhodné miesto na rozhovory.Šli k jej autu-cestou ani jeden numukol-ani sa na sebe nepozreli.Ziva stlačila tlačidlo pre odomknutie auta.Prví nastúpil Ari.,Načo si prišla?,spýtal sa chladnym tonom.Ziva sa usadila na miesto vodiča a energicky zabuchla dvere.Pozrela sa nanho.Znovu jej jeho pohlad pripomenul detske roky strávené v lese.,Rob to čo musíš a sprav to čo najlepšie!,,Rozprávala som sa s otcom...Chce ma poslat do D.C., ,Ja odlitam zajtra.,skočil jej do reči.Ziva nanho prekvapene pozrela,čakala všetko ale toto nie.Teraz to už nemôže prerušit...Už je neskoro.Vybrala si mobil.12 zmeškaných hovorov.Ak mu to teraz povie možno nepôjde...,Ak tam pôjdeš.Už sa nikdy nevrátiš!,vydralo sa z nej.,Viem., Zivu strhlo .Zasunula sa hlbšie do sedadla..To znamená že už o tom vie.A vie aj to že tá čo sedí vedla neho ho o pár mesiacov zabije?,Už to vieš?,spýtala sa.,čo by som mal vediet?vieš viac ako ja?,Nemôžem klamat,spoznal by to,je cvičený agent..čo mám robit?Ziva sa dotkla svojho revolvera-len sa chcela uistit že je tam kde má byt..Nastalo ticho.Hrobové ticho,ktoré aj tak trhelo uši.,Už za pár mesiacov., ,Po čo ideš do D.C.?,opýtala sa.,Musím zabit agentku NCIS aby si mohla nastúpit ty.A mám tam ešte niaké nevybavené účty..,Ziva bola ohúrená jeho otvorenostou...,Nezvyčajné,. ,...Človek ktorý videl peklo a rozhodol sa ,že doň nevojde, ,Aj mňa tam chce nasilu poslať., povelala čo už bolo povedané.,Zabijem ťa!Zabijem!,hučal do mňa otec.S mojím denníkom v ruke.Len som stála a kukala sa naňho.,Nikto nemôže vidieť to čo cítiš!Chceš byť agenkou Mossadu?!, ,Chcem.,povedala som jasne lebo som vedela že odpor voči nemu,by mi ešte viac uškodil.Prišiel na všetko –na moje pocity ,na to s kým sa stretávam,na to koho mám rada...Tí, čo tvrdia,že po ľade je všetko horšie neklamú.Otec si ma prestal všímať,prestal ma brávať do lesa...Ostávala som sama doma iba s mojou pomätenou matkou.Ari ma začal ľutovať a dohovoril otcovi.S Rášidom som sa už nevidela strašne dávno.Niekedy ho zazriem ako stojí pred naším domom..ale ja..vyjsť nemôžem.Ziva pridala na plyn až zo skrinky v aute vypadla príručka ako byť správna agentka Mossadu.Ari sa zasmial.Smial sa dlho akoby chcel dohnať tie roky.,Tak ty takto!,prehodil.,Musím spraviť ešte niaké skúšky ,aby som mohla ísť do D.C., ,Aj keby si ich nespravila tak ťa tam dotlačí.,podotkol a mal pravdu.,Ako postupujete pri všetrovaní Sheikha?,spýtal sa. Izz El-Deen Sheikh Khalila je vodca Hamasu,ktorý poriadne vičíňa v Izraely.Je obávaný terorista.Mossad na jeho hlavu vypísal odmenu.V príručke:
Mossad sa celkovo skladá z ôsmich oddelení. Aj keď niektoré detaily o vnútornej organizácii zostávajú neznáme, niektoré z nich už prenikli na verejnosť :
• 1. Oddelenie Plánovanie a koordinácia operácii
• 2. Oddelenie Zber informácii je najväčšie. Zodpovedá za špionážne operácie, riadi operačných dôstojníkov a agentov.
• 3. Oddelenie Politická činnosť a styky zodpovedá za styky s vybranými tajnými službami a so štátmi, s ktorými nemá Izrael normálne politické vzťahy.
• 4. Oddelenie Ľudské zdroje, financie, logistika a bezpečnosť
• 5. Oddelenie Výcvik
• 6. Oddelenie Výskum
• 7. Oddelenie Špeciálne operácie plánuje a vykonáva atentáty, polovojenské operácie, sabotáže a psychologické operácie
• 8. Oddelenie Technika. lillehameri
Ziva patrila pod oddelenie číslo 7.Ari pod č.1.Ale stále boli v kontakte.
Neúspešné operácie
• vražda nevinného marockého čašníka Ahmeda Bouchikiho v Lillehameri v roku 1973. Agenti si ho pomýlili s jedným z vodcov Čierneho septembra Ali Hassan Salemehom. Šesť agentov Mossadu bolo zatknutých .
• zadržanie dvoch agentov Mossadu v Jordánsku v roku 1997, ktoré malo podpísanú mierovú zmluvu s Izraelom. Cieľom agentov bolo zavraždenie vodcu Hamasu Sheikh Khaled Mashala prostredníctvom jedu. Izrael bol donútený poskytnúť protijed a prepustiť okolo 70 palestínskych väzňov za vydanie jeho agentov, ktorým hrozil trest smrti za pokus o vraždu.
,Vždy chcel mať otec zo mňa vrahyňu-ale ja ňou nechcem byť., "Where no counsel is, the people fall, but in the multitude of counselors there is safety"
Proverbs XI/14

Riaditelia MOSSADU: ...
Ziva sa chytila za svoj nahdelník-dal jej ho otec keď nastúpila do Mossadu,prikázal jej že ho nikdy nemôže zložiť.A ani nezloží...Ariho zabije-musí ,káže jej to jej česť a umenie poslúchnuť toho koho sa nedá neposlúchnuť.Sedela doma.Pozerala sa do steny a myslela na otcove slová.Potom zase myslela na Ariho.Na dectvo s ním na dnešný rozhovor...Zabiješ ho!Už si aj tak vlastne zabila.Zhrabla mobil a zavolala otcovi ,aby zrušil odlet.Lebo...lebo-už si niečo vymyslí.V telefóne sa ozývalo ako niekto na niekoho kričí...Jej otec na jej jednu zo starších dcér.Rozmýšľala či je vôbec vhodný čas preberať takú dôležitú vec...,Haló?,ozvalo sa v mobile.,No to som ja,chcem sa a tebou o niečom porozprávať.., ,Dočerta!Musí to byť dnes?!, Zajtra už bude neskoro...,Musí..Zachvíľu som u teba v kancelárií.,dopovedala a okamžite zložila,aby nemal čas protestovať.

Naposledy upravil briseis242 dňa St, 30. Dec 2009, 20:35, celkovo upravené 2 krát.
upravený názov

Neprítomný Profil Odoslať súkromnú správu  

Predmet príspevku: Re: NCIS-poviedka
OdoslaťOdoslané: Po, 30. Nov 2009, 20:06 
NCIS Director / Admin
NCIS Director / Admin
Obrázok používateľa

Založený: Št, 11. Jún 2009, 20:15
? to tu vôbec nepatrí , BTW ? presúvam do správnej kat...

Rule #51 - Sometimes - you're wrong

OdoslaťOdoslané: Po, 30. Nov 2009, 21:09 
NCISSG
NCISSG

ok :wtf: :lol:

OdoslaťOdoslané: Ut, 08. Dec 2009, 10:27 
NCISSG
NCISSG

na ncis-fan.sk mate napisane ze tu boli pridane dalsie 3poviedky ale tu nie su :cry:

Predmet príspevku: Re: Príbeh mladej Zivy ...
OdoslaťOdoslané: Ut, 08. Dec 2009, 19:07 
NCIS Director / Admin
NCIS Director / Admin

Založený: Po, 15. Jún 2009, 18:17
boze ved poviedky maju vlastnu sekciu priamo na stranke v lavom menu FanFiction

Sem len mozete pridavat svoje vytvory.

OdoslaťOdoslané: Št, 10. Dec 2009, 12:26 
NCISSG
NCISSG

prepac ale ja to tam nevidim :|

OdoslaťOdoslané: So, 12. Dec 2009, 11:57 
NCIS Director / Admin
NCIS Director / Admin

Založený: Po, 15. Jún 2009, 18:17
Tak to je potom uz na doktora.

Das si uvodnu stranku ncis-fan.sk
Vlavo mas menu, kde mas ze Skutocna NCIS, Epizody, Titulky,......
A ako mas cervenym forum tak nad tym je ze Fan Fiction

Ak uz toto nepomoze tak amen maria

OdoslaťOdoslané: Ne, 13. Dec 2009, 21:12 
NCISSG
NCISSG

vymenila som mozzog ,oci.. :lol: a uz to vidim :lol:

OdoslaťOdoslané: So, 24. Júl 2010, 09:29 
Probie 2.
Probie 2.

Založený: Ne, 11. Júl 2010, 11:34
Kedy bude pokracovanie? Vyzera to slubne :thumbup:

"OCHRÁNCE JEDNA, MŮŽEME VYRAZIT."

OdoslaťOdoslané: So, 24. Júl 2010, 13:24 
Senior Special Agent
Senior Special Agent
Obrázok používateľa

Založený: Ne, 14. Jún 2009, 13:42
Aj mňa baví písať tieto príbehy :D Alebo len tak vymýšľam. No zvyčajne v nich skončia Ziva s Tonym spolu :thumbup:

OdoslaťOdoslané: Ut, 27. Júl 2010, 21:34 
Senior Special Agent
Senior Special Agent
Obrázok používateľa

Založený: St, 12. Máj 2010, 08:40
dosť dobré....mala by si písať viac:)no a ked pises,že tony a ziva zvycajne skoncia spolu o to lepsie:)
ja som tiez fanusik tivy:)

OdoslaťOdoslané: St, 28. Júl 2010, 08:52 
Senior Special Agent
Senior Special Agent
Obrázok používateľa

Založený: Po, 26. Júl 2010, 09:33
aj ja :)

OdoslaťOdoslané: St, 28. Júl 2010, 11:40 
Senior Special Agent
Senior Special Agent
Obrázok používateľa

Zatiaľ to nezverejňujem ;)

OdoslaťOdoslané: Ne, 01. Aug 2010, 20:55 
Senior Special Agent
Senior Special Agent
Obrázok používateľa

Založený: Po, 26. Júl 2010, 09:33
este vzdy to nezverejnujes??? :)

OdoslaťOdoslané: St, 04. Aug 2010, 09:04 
Senior Special Agent
Senior Special Agent
Obrázok používateľa

Nie, ale teraz som dlhšie nič nepísala - nebolo času :eh:

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 49 ]  Prejsť na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.